Angajari

Trans-International-SPED-NCA_web-2020
Trans-International-SPED-NCA_web-2020_mobil

Trans International Sped este rezultatul direct al experienței și profesionalismului, calității acumulate de membrii echipei de-a lungul anilor. Vrem să ne mărim echipa și știm că TU ești omul de care NOI avem nevoie!

PORTRETUL CANDIDATULUI IDEAL:

  • Candidatul nostru ideal este o fire serioasă, responsabilă, organizată, diplomată și optimistă.
  • Comunică excelent cu oricine, nu doar în română, ci și în engleză, si caută întotdeauna cele mai eficiente soluții pentru orice dilemă.
  • Știe să lucreze rapid la calculator și are studiile (medii sau superioare incheiate).
  • Experiența pe un post similar este considerat un avantaj, precum și cunoașterea unei alte limbi străine de largă circulație (pe lângă engleză).
  • Iar daca ai un curs finalizat de Coordonator Transporturi, atunci cu siguranță ne vei impresiona!

O ZI DE LUCRU LA NOI DECURGE CAM ASA:

▶ Păstrezi relația între client și transportator astfel încât comenzile să fie onorate la timp, cât mai rapid și cu costuri cât mai mici.
▶ Preiei cu promptitudine noi solicitări din partea colaboratorilor nostrii, pe care le integrezi rapid în planificarea de transport.
▶ Urmărești indeaproape buna desfășurare a curselor si rezolvi cât mai rapid și amiabil orice problemă apărută pe parcursul transporturilor.
▶ Soliciți și furnizezi la rândul tău, toate informațiile necesare pentru buna desfășurare a transportului și anunți întotdeauna în scris, atât partenerul de transport, cât și directorul executiv, cu privire la orice întârziere sau abatere de la comandă.
▶ Păstrezi o relație prietenoasa cu clienții și transportatorii și cauți să atragi noi colaboratori interni sau externi.
▶ Participi ocazional la târguri, simpozioane și la întâlniri cu diverși colaboratori pentru ați mări paleta de cunostințe în domeniu și pentru a crește profesional.

CUM TE VOM PRIMI NOI ÎN ECHIPĂ?

  • În primul rând, cu brațele deschise! Suntem o echipă extrem de prietenoasă.
  • În al doilea rând, cu un salariu fix atrăgător și cu bonusuri de performanță în funcție de realizări.
  • Și nu în ultimul rând, cu un mediu de lucru extrem de plăcut, la care să te întorci cu drag în fiecare zi!

Contact

Pentru mai multe informatii
puteti completa formularul de mai jos iar un reprezentant TransInternationalSPED vă va contacta in cel mai scurt timp.