Skip to content

Servicii

Nu doar servicii, ci soluţii ce pun afacerea în mişcare

Am creat servicii special dedicate optimizarii si valorificarii afacerii dumneavoastra. Echipa noastra este formata din profesionisti capabili sa trateze cu succes si performanta chiar si cele mai pretentioase cerinte ale clientilor nostri. De-a lungul timpului, am dezvoltat solutii ideale pentru diverse industrii precum automotive, reciclare, fabricarea otelului si a tablei, prelucrarea metalelor, industria lemnului, comercializarea articolelor sanitare, fabricarea masinilor agricole, FMCG si logistica..

Casa De Expeditii

Casa De Expeditii

Casa de expeditii asigura servicii de transport de marfa pe rute terestre internationale, prin intermediul camioanelor si al tirurilor. Fiind specializati in transporturi, va aducem intotdeauna cea mai buna oferta pentru satisfacerea cerintelor dumneavoastra. Alegand serviciile noastre, veti beneficia in permanenta de profesionalism, corectitudine si calitate.

Dispecerat Disponibil 24/7

Dispecerat Disponibil 24/7

Dispeceratul nostru este disponibil la orice ora si va asigura o comunicare perfecta cu partenerii, soferii si departamentul de trafic, pentru a solutiona orice nelamurire referitoare la transport. Operatorii nostri va stau la dispozitie cu suport telefonic in limbi de circulatie internationala precum engleza, spaniola, franceza, italiana, germana.

Transport Dedicat

Transport Dedicat

In cazul partenerilor cu volume mai mari, am construit tipul de transport special pentru aceste situatii, ce contine flota si personal specializat. Astfel, va garantam siguranta transportului si increderea ca marfa va ajunge la destinatie intr-o stare impecabila, in timpul stabilit.

Localizare Permanentă a Vehiculelor

Localizare Permanentă a Vehiculelor

Utilizam o tehnologie avansata ce ne permite sa asiguram monitorizarea traficului privind abaterile de la traseu si de la criteriile temporale stabilite. Acest serviciu va permite accesul la starea transportului, putand aproxima momentul sosirii.

Servicii Complete De Transport

Servicii Complete De Transport

Pentru rezultate impecabile, va oferim servicii de transport ce acopera o paleta larga de categorii in acest domeniu. Tipurile de transport pe care vi le punem la dispozitie, includ marfa generala paletizata, role din table si bobine din otel inoxidabil, marfa de volum, marfa periculoasa ADR-clasa 3, marfa refrigerata si congelata sau care necesita temperatura controlata, marfa vrac (deseuri feroase si neferoase).

Servicii De Avizare

Servicii De Avizare

Toate serviciile pe care le oferim se fac in totala conformitate legala, iar increderea pe care o oferim clientilor este garantata. In cazul comenzilor cu descarcari multiple, oferim servicii de avizare a camioanelor la punctele de desfacere.

Compania se bazează pe o flotă alcătuită exclusiv din camioane Mercedes-Benz Actros Euro VI, cuplate la semiremorci Schmitz Cargobull cu fosă sau cu podea rulantă (walking floor). Transportul în regim de siguranță, livrarea la timp și flexibilitatea față de cerințele clientului reprezintă rețeta de succes a companiei. Pentru a crește nivelul serviciilor oferite, toate vehiculele sunt echipate cu sistem telematic Fleetboard, cu GPS, prin care se monitorizează locația în timp real a camioanelor precum și alte instrumente de măsurare a indicatorilor de performanță.

trans_3trans_3
trans_4trans_4
trans_1trans_1
trans_6trans_6